kaikki kategoriat

Yrityksen profiili

Etusivu> Yhtiön tiedot > Yrityksen profiili

Shanghai Hejing Plastic Product Co., Ltd sijaitsee Pudongin uudessa alueella, Shanghaissa, Kiinassa. Se on ammattimainen kosmetiikkapakkaussäiliöiden valmistaja ja johtava kauneuspakkausratkaisujen toimittaja 20 vuoden ajan Kiinassa. Nyt yritys on kehittynyt 20,000 300 neliömetrin mittakaavassa moderni tehdas, jossa on yli 9001 työntekijää. Se on ottanut käyttöön edistyneimmät koneet muovaukseen, ruiskutukseen, pullonpuhallukseen, automaattiseen silkkipainatukseen, kuumaleimaukseen, etiketöintiin ja päällystykseen jne. Yrityksellä on ISO-XNUMX-sertifikaatti.

Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kosmetiikkapakkaukset, lääkepakkaukset ja elintarvikepakkaukset jne. Päätuotteita ovat muovipullot, ilmattomat pullot, tiputuspullot, kermapurkit, korkit, pumput ja meikkisäiliöt jne. Se on omistautunut toimittamaan kokonaisvaltaisia ​​pakkausratkaisuja asiakkaitaan kaikkialla maailmassa. Tuote on viety Hongkongiin, Japaniin, Koreaan, Kaakkois-Aasiaan, Lähi-itään, Oseaniaan, Eurooppaan ja Amerikkaan. Yrityksellä on myös omat pigmentin tuotantolinjat, jotka voivat tarjota asiakkaille nopeita värinsovituspalveluita.

Olemme saaneet hyvän maineen asiakkaidemme keskuudessa laadukkailla tuotteellamme, tiukasti ja tehokkaalla johtamisellamme, luovalla tuotesuunnittelullamme ja erinomaisilla palveluillamme.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme ylivertaista tuotetta jatkuvan tuoteinnovoinnin ja T&K-investointien pohjalta, koko tiimimme on aina omistautunut täyttämään ja ylittämään asiakkaidemme odotukset ja tulemaan asiakkaidemme luotettavimmaksi kumppaniksi pitkällä aikavälillä, tervetuloa ottamaan yhteyttä kanssamme, jos sinulla on vaatimuksia.


Meidän missiomme

Maailmanluokan tulostus- ja pakkausratkaisujen toimittajana Luo asiakkaillemme maksimaalista lisäarvoa jatkuvasti teknisten innovaatioiden ja edistyneen hallinnan avulla.


Perusarvot

Ihmiset ovat perusta. Vihreä, innovaatio ja rehellisyys ovat yrityksemme sielu.
Ihminen on arvokkain resurssi.
Tunnustamme jokaisen yksilöllisyyden; kunnioitamme ja arvostamme heidän panostaan ​​yrityksemme tuottavuuteen, turvallisuuteen, luovuuteen ja kasvuun.
Innovatiivisuus ja rehellisyys ovat tie menestykseen.
Shanghai Hejing Plastic Product toivoo voivansa työskennellä ystävien kanssa kaikilta elämänaloilta ympäri maailmaa luodakseen yhdessä valoisan tulevaisuuden!

Puhutaanpa Pakkaus

Etsitkö ratkaisuja kauneuspakkaustarpeisiisi, jotka vastaavat brändisi ja kestävyysvaatimuksiasi?

Pyydä ilmainen konsultaatio yhdeltä pakkausasiantuntijaltamme.