kaikki kategoriat

KESTÄVÄ
TULEVAISUUDEN

Etusivu> kestävyys

Hejing pakkaus on sitoutunut kehittämään tuotteita, jotka on helppo purkaa ja kierrättää. Lasi-, PP-, PET- ja PCR-komponentit sekä monomateriaalipakkaukset, joissa kaikki osat on valmistettu samasta materiaalista, ovat yleistyneet. Tutkimuksen ja kehityksen avulla valitsemme enemmän uusiutuvia, biohajoavia ja kierrätettyjä materiaaleja, jotka korvaavat fossiilisia komponentteja. Kestävästi hoidetuista metsistä peräisin oleva puu, valtameristä peräisin oleva muovi ja biopohjaiset, mikromuovittomat materiaalit ovat joitakin korvausstrategiamme nousevia tähtiä.
määrittelemätön
MITÄ KESTÄVÄ KEHITYS TARKOITTAA SINULLE?

Hejing Packaging auttaa sinua vähentämään, käyttämään uudelleen ja kierrättämään pakkauksiasi, mikä voi auttaa brändiäsi, yhteisöäsi ja ympäristöäsi. Voit tehdä kaiken tämän ja silti sinulla on laadukkaita pakkauksia, jotka tuovat lisäarvoa brändillesi.

KESTÄVÄ PAKKAUS

Täyttääkseen brändisi kestävän kehityksen tavoitteet Hejing Packaging on kuratoinut valikoiman tuotteitaan, jotka sisältävät uudelleentäytettäviä komponentteja, PP:tä, lasia, paperia, PE:tä, PET:tä, PETG:tä jne. Hejing Packaging on jo sisällyttänyt PCR:n, hajoavan raaka-aineen ja sokeriruokomateriaalin useimpiin tuotteisiin. Tuotteet.

Puhutaanpa Pakkaus

Etsitkö ratkaisuja kauneuspakkaustarpeisiisi, jotka vastaavat brändisi ja kestävyysvaatimuksiasi?

Pyydä ilmainen konsultaatio yhdeltä pakkausasiantuntijaltamme.